Beoordelingen van Restaurant Beyrouth Amsterdam

Recente recensies van Restaurant Beyrouth Amsterdam

5 sterren na 45 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Great food. I collected it and it was ready on time. Friendly staff.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zo vriendelijk!!!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op zich lekker. Alleen sommige gerechten waren wat bitter. Bloemkool leek iets te ver (beetje te donker) en daarom bitter.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie vegetarische mezze zijn heerlijk! We hebben ze allemaal geprobeerd.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en heerlijk eten

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten voor een goede prijs! Wij hadden de 12 mezze en dit was ruim genoeg voor 2 personen. Alle gerechten waren heerlijk. Het personeel is ook heel vriendelijk en attent. Zeker een aanrader!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en lief dat we er extra baklava bij kregen. We kijken uit naar een volgende keer!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Keurig verpakt en het stond op tijd klaar. Echt genoten!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de dubbele bestelling door omstandigheden heb ik een heerlijk verwende verjaardag en mijn familie met mij Het eten was erg lekker Als het restaurant weer open is kom ik bij jullie eten Nog erg bedankt voor de goede service en gulheid van jullie, ik vond het echt hartverwarmend bedankt

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Great tasting food. We ordered the Mezza 12 for 2 people and had plenty of food for 2 of us. Only downside is it is expensive.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! We komen/halen hier eigenlijk veel te weinig. Ze zijn ook erg vriendelijk. Zodra de restaurants weer open mogen, komen we zeker weer langs!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De mezze combo is zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vorige keer was het goed verzorgd en erg lekker Dit keer viel het erg tegen , bovendien vlees besteld , vegetarisch gekregen .

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Delicious. As usual.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald. Was echt heerlijk. Aanrader!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Beyrouth, Wij hebben al vaker bij jullie gegeten en wij zullen zeker terug komen! Groet, Lyon

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker en gezellig gegeten!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Love it! Brings back beautiful memories from Beriut! Jummie We can recommemd it highly!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, fijne service!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker lekker lekker. Ons hele familie was erg onder de indruk. Een anrader.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Menu genomen en het was top. Liever natuurlijk in het restaurant gezeten, maar afhalen was een goed alternatief. Beyrouth staat altijd garant voor echt authentiek eten en dat is super!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent ! As usual

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker en veel eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Excellent food and service even it took longer as confirmed. Anyway we will order again! Thank you!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet nodig..Top!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie bezorging, makkelijk bestellen en HEERLIJK gegeten. Aanrader. Mezza voor twee personen is ook meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijk eten, extra toetje, vriendelijke en snelle bezorging! Support your locals!

Reactie van Restaurant Beyrouth:Dank je wel camille... Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

fantastische meze en grill

Reactie van Restaurant Beyrouth:Dank je wel Huib... Leuk om te horen...

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden hoge verwachtingen door alle reviews en bestelden fallaffel, bladerdeeg met spinazie en gegrilde kaas haloumi als aanvulling op ons etentje met 4 personen. Ca 25 euro.( zelf ophalen) Maar het viel wat tegen qua prijs- kwaliteit. Wel aardige mensen en perfect op tijd.

Reactie van Restaurant Beyrouth:Ja halloumi is niet altijd goeie kwaliteit dat weten wij. Falafel kan soms strak bereid worden dus niet best. Het spijt ons daarvoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd en goede service!!

Reactie van Restaurant Beyrouth:Dank je wel vera. Graag tot een volgende keer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker zoals altijd

Reactie van Restaurant Beyrouth:Dank u wel.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorstelijk gegeten!

Reactie van Restaurant Beyrouth:Horen wij graag. Tot gauw...

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious! 12 Vegetarian Mezze + Mixed Grill is a perfect combination.

Reactie van Restaurant Beyrouth:Indeed, a great combination. Till next time...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten zoals altijd!

Reactie van Restaurant Beyrouth:Dank u wel... Leuk.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar erg duur in verhouding tot de hoeveelheid

Reactie van Restaurant Beyrouth:Het spijt ons daarvoor... Onze ingredienten zijn best duur maar oom vooral veel werk ook.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en uitgebreid. Snelle bezorging, absolute aanrader!

Reactie van Restaurant Beyrouth:Dank voor deze reactie...